hit n' run

hello bloggen! sitter här och har precis laddat in lite nya låtar på ipoden. love it. hah hej beroende. idag har jag vart hemma hos karin och firat hennes mamma, hon fick champagne glas & blommor av mig och min familj. 
 imorrn är det fredag, och då ska jag jobba. sen är jag ledig hela helgen! alltså jag lovar har inte vart ledig en helg sen julafton. så det ska bli jäkligt skönt. på lördag får jag se om en nörd kommer hit och är med mig. hoppas det! =)
på söndag blir det barngympa sen får vi se. nu ska jag sova. pusspuss


hit n' run

hello bloggen! sitter här och har precis laddat in lite nya låtar på ipoden. love it. hah hej beroende. aja imorrn är det fredag i varjefall. och då ska jag jobba. sen är jag ledig hela helgen! alltså jag lovar har inte vart ledig en helg sen julafton. så det ska bli jäkligt skönt. på lördag får jag se om en nörd kommer hit och är med mig. hoppas det! =)
på söndag blir det barngympa sen får vi se. nu ska jag sova. pusspuss


;)

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me

nu har jag sökt.

idag har jag umgåtts med karin. hon är kanske världens bästa tjej. sen kom elin jossan och amanda till mig och fikade, jag och karin hade bakat kladdkaka! namnam. nu har jag sökt också. hoppas jag kommer in.

image117


imorgon har jag sovmorgon. det ska bli så jävla skönt! och jag känner att nu är jag så jävla glad. vill bara le! det gillar vi . mucho! så imorrn ska jag le hela dan. fast inte om jag förlorar på handbollen i skolan haha. PUSS

onsdag

sitter i skolan nu och har ep-tid. men eftersom jag är klar med so;n, no;n och nästan all svenska så jag smet ner till bibblan med iuhana! Igår var vi i stockholm med alla nior. det var skoj! vi gick på stan och jag fick med mig ett par skor, en bh, och sen så ett par solbrillor jag suktat efter ett tag! i love them. sen när vi skulle hem så hade det hänt en trafikolycka i slutet av e4an så vi stod i bilkö i en timme. kanske inte det roligaste som finns menmen.
så det tog ca 3 h för oss att komma hem! sen när vi hade passerat uppsala så smsade elin och sa att det hade vart en till olycka mellan alunda & uppsala. jag började tänka ; vem är det? är det någon jag känner? vad har hänt? .  och ännu oroligare blev jag när vi kom dit det hade vart. precis i korsningen där man svänger in mot almunge. usch usch usch. HATAR OLYCKOR. seriöst jag fick panik. men som tur var hade det inte hänt någon jag kände något. och detvar ju en rackarns tur. sen åkte jag hem till karin och vi kollade gossip girls. det verkar bra!
Men nu ska jag ha rast! sen so. sen lunch, muums! puss

=)

vill bara säga; keep up the good work. jag blir glad när folk kommenterar. det äger verkligen! och jag blir glad av er. mina bästa vänner. synd att killar är as och gör er ledsna men dom ska jag spöa åt er. för nu är jag stark. just nu. för jag orkar inte vara ledsen mer. så nu ska jag göra allt för att göra er glada igen. alltså tre av mina bästa kompisar är mer eller mindre ledsna över killar. VARFÖR SKA DE FÖRSTÖRA! nu ska jag sova.


i wish i was your dream

sitter här nu och har precis laddat över massa härlig musik till ipoden. ikväll har jag haft kul. och tråkigt. kul att umgås med två av dom bästa i hela världen och tråkigt av andra orsaker. men orkar fan inte skriva nått om det för aja det går som det går. och det verkar aldrig vela gå min väg. jaja. nu ska jag somna till regina spektor - fidelity

med dom töntigaste i världen

sitter här med kanske dom töntigaste i världen; björn och karin. vi har ätit pizza och nu har vi kuddkrig. och eftersom jag äger dom så hårt så är de ju inte så skoj för mig men jag kan ju alltid underhålla några. men nu ropar karin desperat på hjälp så klart man ställer upp! BYEEE

jag lovar att om jag visste vem du var då hade jag inte tvekat en sekund.

jag kan fortfarande känna känslan från dina varma händer,
dom händerna som får tårarna att bränna bakom ögonlocken,
jag hatar att jag är så jävla svag, svag för dig, svag för mig själv, svag för allt,
jag blir så arg på mig själv för att jag blir så ledsen av dig.


26/1

igår då jag hade kommit hem från jobbet, fick karin ett anfall och ville att jag skulle färga hennes hår. det vart finfint och hon vart nöjd! sen så åkte jag hem och sov. idag har jag vart på tråkig moppekurs hela dan menmen efter den här helgen äre gjort iallafall. ikväll kommer saras familj & jullans familj hit och äter! myspys. därför ska jag städa rummet nu, för fyfasen så det ser ut haha. amen puss


tänker på dig ♥

It's a nice escape, but will it keep you warm at night? I don't think so

Och om du saknar mig ibland
så kan du släcka alla lampor
för jag finns nånstans i mörkret
  


and you say

idag vaknade jag med kanske jordens underbaraste känsla. jag vaknade och var glad! det var längesen sist. jaja då jag hade ´skakat av mig tröttheten gick jag downstairs och packade och lite så, sen tog jag mig en kopp med päron yoghurt thé, aasgott. men nu ska jag byta om till mjukisbraller (eftersom idrott är första lektionen) och sen gå med ipoden till skolan. det känns som om det kommer bli en bra dag idag.  HAJDOOO

my star

åh. kom precis på en asbra sak. jag har sovmorgon imorrn, och bad direkt. meaning att jag slipper slösa tid på att sminka mig, fixa håret, och hitta rätt kläder. FATTAR NI SÅ SKÖNT!! och en asbra sak till är att matsalen har fått spader och ger oss all den goda skolmaten den här veckan. imorrn är det pannkakor! OGOTT! positiv nu.
och nu ska jag sova . pussar

image116
det är du och jag

om man hade haft tur att få va med nån som du

tjenare bloggen. idag har jag gått i skolan! idag har vi det som vi kallar so-dagen. eftersom alla våra lektioner fram till tio i två består av so eller svenska. eller först är det ep, med so sv och no. sen har vi so sen lunch sen so sen sv.
hah kul för er att veta men iaf , jag gillar den här dan för so är mitt bästa ämne accually! idag har jag smörat som ett as vill jag lova. aja iallfall. när jag kom hem gjorde jag matteläxan som var jättesvår sen läste jag lite engelska.
Ikväll skulle jag och elin ha tränat men sen kom vi på att vi skulle åka pulka och latcha lite i getabacken, haha måste vart ÅR sen jag var där sist. jaja men kul iaf. karin ska också med, och sen ska vi försöka tvinga med några fler!
men nu ska jag gå ner och krubba lite. pussss!

summernight city

idag hade vi veckans segaste skoldag. tisdag. men klassen brukar ju göra så att det blir lite lättare men idag stod jag inte ut med vissa. visst att ni skojar men idag blev det för mycket guys.
sen efter skolan skulle jag och karin gjort matteläxan men det orkade vi inte så vi kollade på oc , och sen åkte vi och gymmade , och det gick as bra! sen solade vi efter, de behövdes kan jag lova. sen åkte jag hem och duschade och så. och nu sitter jag här och har träningsvärk sen gårdagens gymnastik träning , i nacken mest.  blev erbjuden massage av håkan men attans att han bor i huddinge hahah. imorrn ska jag först göra matteläxan sen ska jag och elin på friskis&svettis! har börjat med min operation smal utan att sluta äta nu. hoppas det funkar. pusss!

;/

du sa att du saknade mig idag.
du anar inte hur mycket jag saknar dig,
hur mycket jag saknar att prata med dig varje kväll,
och bara få höra att du saknade mig,
det var ett tag sen jag fick höra det.
men idag fick jag det. du räddade min kväll




  så nu kan jag somna igen

-är du ledig på torsdag? -nej -bra för det är på fredag







hahahha det här är min humor

.

image115

fan vad bra du är.

I wish I could just make you turn around,

just nu är jag så jävla förvirrad. jag vet inte vad jag vill, eller hur jag känner. allting känns så invecklat. skulle bara vilja åka bort och bara sola och bada och typ slippa tänka. eller rensa alla mina tankar, de är många kan jag lova.

min kväll!

idag eller igår om jag ska vara exakt, så jobbade jag först på dan, sen så efter jobbet åkte jag hem och duschade sen så åkte jag till öregrund för att hänga med kanske världens bästa kompis björn. vi åt asgod mat och sen så spelade vi lite guitar hero och sen åt vi godis. hah, sen drog vi på tjugoårs fest där hans storebror var och då var vi med dom ett tag sen gick björn med mig till bussen. då jag satt på bussen ringde mamma och sa att de kunde ha hämtat mig senare. bra timing. verkligen. men iallfall på bussen träffade jag fian och en aningens full emelie. så vi hade skoj på bussen hela vägen , hahah. sen kom jag hem och nu ska jag sova. för klockan tio har jag träning! sen efter det ska jag jobba igen, kul hehehe. ha väl jobbat ungefär 40 timmar den här månaden. puss!


(måste tillägga att det inlägget om wow var det bjearnie som skrev, hahah)

om det ändå vore nån som var så

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle kunna tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
han som ringer upp varje gång du lagt på.
han som aldrig lämnar dig.
det är han som förtjänar din kärlek

Wow äger!

Idag så har jag varit hemma hos björn och då prövade jag world of warcraft! Det är bäst! Jag hann åka in till uppsala och köpa det så nu sitter jag och pressar! har hunnit bli level 21 hittills! ;)

Jag rekommenderar alla som inte har spelat wow att lätt börja spela! DET ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT I MITT LIV!!! SKA ALDRIG LÄMNA MITT HUS IGEN! SKA SPELA DET TILLS JAG DÖR!

Btw så är jag en troll female på skullcrusher och spelar med björn, truls och viktor! Vi sitter på skype och pratar hur mycket som helst! jag som alltid trott att wow är tråkigt :O men där hade jag fel!


SEE YA

image114

kjdsfhdjfsdvk

åh. fan fan fan fan. jävla mes jag är som blir så ledsen. men sån är jag. så bye


:)

Dagens humör: förvirrad and pretty sad
Dagens borde: pluggat mera. ignorerat
Dagens frisyr: diadem
Dagens klädsel: jeanskjol, och adidaströjan 
Dagens planer: hem, dansträning & sist scouter
Dagens materiella vill ha: en till dator skulle ju inte sitta fel
Dagens längtan: helgen
Dagens fundering: varför?
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste: no idea
Dagens roligaste: när gräsöelin ramlade i skolan
Dagens personer: elin björn & karin

it must have been love

satt här och tänkte lite. helt plötsligt slog det mig hur mycket jag verkligen kommer sakna klassen. hur mycket jag än hatar den ibland kommer den alltid vara min klass. sen sexan liksom! och vissa från fyran, och tre stycken äkta hjältar ända från början. åh så mycket minnen som vi har. vill inte sluta nian ;( känns så jävla tungt nu.
fast jag vill ju börja gymnasiet också. men jag vill inte skiljas från bästa 9c ever.

jag är så trött på det här

inatt fick jag en sån där gråtattack igen, vet inte vad det beror på, jag hade inte tänkt på dig på hela dan
men sen helt plötsligt kom en bild av dig upp i mitt huvud och jag kunde inte hindra tårarna från att rinna.
varför har du fastnat så hårt i mitt huvud när jag knappt finns kvar i ditt?

<3

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Jag är, är jag? Jag är
inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?

Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt
och bröstkorgen är tom
Såg du jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats
Hallå, Hallå
har du blivit stum?
Var jag verkligen så dum?

Jag är, är jag? Jag är
inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?

:(

JUST NU HATAR JAG ATT VARA TJEJ. JÄVLA APA VAD ONT MAN SKA HA DÅ. LK.JEF C.SNEAK. XDNHETB ,XHNJA<K NCXFM,ZXNJKKN  JAG LOVAR KILLAR NI VILL INTE UPPLEVA DET HÄR.
nu ska jag värma vetekudden sen ta 9487594238759 alvedon sen sova. bye

summering av knut!

sådär. nu ska jag skriva lite om min söndagkväll! hah , lite sent men äsch. det var ju knut då, och visst lite feltajmat när det är söndag när knut mest brukar handla om att dricka hah. men iallafall hade jag askul.
jag karin och jossan tog tio i sex bussen till gimo och där gick vi mest runt lite för de hade inte kommit så mycket folk än, och kollade lite på alla som var utklädda. då vi stod och kollade på alla som hade klätt ut sig så gick det förbi en präst. då sa jag ; ah kolla en präst.   då vinglar han till  och jag lägger till ; en full präst. och vad tror ni inte händer? jo han vänder sig om och jag får panik och gömmer mig bakom nån. och han glor på karin och tror att det var hon som sa så . haha gud så vi garvade då! sen  efter en timme gick vi och mötte fian & emelie.
då gick vi och leta upp emelies kille linus och sen var vi med hans gäng , dom hade klätt ut sig till forsmarkare som var fulla? haha. men iaf. vi stod där och snackade ett bra tag och emelie lyckades spräcka läppen på linus.
sen gick vi en sväng och tog hand om johanna stackarn. sen så lämnade vi henne med munken och gick en sväng, sen hittade vi på linus & dom igen och då skulle jag och värma nån killes händer? hahaha iallafall han ville låna mina vantar och jag ville inte låna ut dom då värmde jag hans händer istället. ja vad ska man säga? mina vantar luktar nu en blandning av sprit cigg och rök  typ, mums, haha. sen gick väl i stort sett hela kvällen.
sen lite senare så mötte vi några som ville bugga . haha jag ställde självklart upp men då vi hade dansat så kom det några om omringade mig och emelie. och sen var det nån som löft upp mig och sprang med mig ner mot vattnet , fy fan vilken panik jag fick. hah det var as kul!
igår började ju skolan igen, men man var ju inte så pigg på att gå upp och pallra sig till skolan men det var man ju tvungen till, jag var pigg men hade ont i huvet som jag hade hela söndan också ;( fattar inte. johanna var det mera synd om men  hon får skylla sig själv ;) iallafall drog jag hem tidigare från skolan efter att ha vart på två lektioner!
då jag kom hem pluggade jag sen drog jag på träning , och sen duschade jag där med elin & sofia.
idag har bara vart en helt vanlig dag, förutom att jag fick nån äcklig jag-kan-inte-andas-för-jag-är-förkyld-och-springer-attack  när vi hade hinderbara på idrotten, inte kul! sen kom jag hem och nu har jag  världens mensvärk, inte så kul kanske.   PUSS


trött som ett as

idag var jag och farmor i stockholm. trevligt. nu är jag så jävla trött så nu ska jag duscha sen byta om till min nya pyjamas och krypa ner i sängen och göra ipoden sällskap. imorrn ska jag jobba. orkar inte. sen är de knut.  bye

om man hade haft tur att få va med nån som du

yoooo alla fans. nu sitter jag här (igen) och softar. jag har faktiskt blivit tvingad att blogga så why not.
sitter här och lyssnar på håkan! idag har mitt seniorlag anmält sig till fetaste seniorlägret i sommar på vässarö, ska bli riktigt nice. dan innan vi åker är det lars winnerbäck i stockholm, och sen dan efter seglar vi ut till vässaör och verkligen bara njuter! ska bli så jäääävla skönt. och det blir ett perfekt avslut på sommarlovet.
jag och karin kom på idag också när vår ledare frågade vad vi gjorde om dagarna. haha alltså det var rätt pinigt när både karin och jag sa ; eeh. vi äter. hahah otjocka vi måste ha låtit som..
imorrn vet jag inte om jag ska jobba. vill inte vill inte. snälla låt mig vara ledig imorrn i'm beggin you. låt mig vara ledig en enda fredag.  men bossen har inte svarat på mitt sms så jag får vänta tills imorrn innan jag får reda påt antar jag.
aja efter det iallfall ska jag hem till bästaste elin och fira henne, det blir jag jossan amanda linnea elin, pontus & robin tror jag ? skojskoj, vi ska bada tunna tror jag! haha ;) sen på lördag ska jag och farmor åka till stockholm! vi ska gå på riverdance, låter kanske inte så skoj men jag och min farmor har seriöst as kul ihop. hon äger.
sen på söndag blir det jobbjobbjobb. och det blir det hela helgen efter det också. wiiee säger jag bara, men pengar rullar in. ska söka sommarjobb på dagis också. måste snacka med syven om det. och sen helgen efter det ska jag ätnligen (bättre sen än aldrig) ta moppekort, hah kanske låter sent men asså pappa payar och jag har ju köpt moppe och grejer så det blir säkert bra!
det här vart väldigt mycket längre än vad jag hade tänkt. så nu drar jag ner och tvättar bort sminket. tjarå


letting go doesn't mean giving up
idag saknade jag dig

du behöver inte försöka vara bättre

en dag till avklarad i skolan. nice nice. imorrn går vi en kort dag sen anar jag att jag ska jobba en stund .. efter det bär det hem till ellan för att fika och ge henne lite presents och så! ;) puss






And let me tell you they will always pull you down
Before you know it they will take your smile and push you around
They will fight and struggle
to blur and trouble
your sense of solid ground

thanks man

nu ska vi alla tacka natalie som var förmodligen världens snällaste och hjälpte mig att fixa bloggen lite snyggare eftersom jag är nog sämst på det. TACK

grattis elin!

imorse då jag kom till skolan möttes jag av en kram av björn som vart i teneriffa (och var äckligt brun). det gjorde mig glad och höll mig glad hela dan. även fast det var första dan i skolan var jag inte så ledsen över det. kändes som om jag hade vart där utan att det var lov. efter skolan kom johanna hem till mig och vi gjorde klart idrotts uppvärmningen, den kommer bli asbra! efter det har jag käkat makaronilåda , och nu sitter jag här! puss



och idag fyller elin år. världens bästa elin. jag älskar dig! alltid ♥


igår hade jag tretton unika besökare

imorse vaknade jag med karin bredvid mig klockan tio i tio. tänkte vafan jag måste sova ett tag till, måste utnyttja sista dan på lovet, så vi sov till tolv ! as skönt. då gick vi upp och gjorde gröt, duktiga där. sen så gjorde vi oss i ordning och drog ner på stan och jag fixade lite stuffs, sen träffade vi på empan och hon skulle till fian så då följde vi med och var där ett tag, sen så gick vi och köpte fika sen gick vi hem till mig och bara softade. sen åkte hon.
imorgon börjar skolan, tro mig jag skulle inte banga på en veckas lov till. men bara att kämpa på nu. jag har så jävla många ämnen jag ska höja mig i och om jag ska göra det måste jag kämpa. och den 10onde kan man ju börja söka. det enda jag vet är mitt förstahandsval. sen blir det väl brux antar jag. men tänk om jag inte kommer in på första? jag har ingen aning om vad jag vill då. det är bara att hoppas att jag kommer in. om jag höjer betygen så lär jag göra det. åh hatar att välja. vill inte splittras från min klass, eller skola. vill inte bara skiljas från alla man träffar varje dag, inte bara klassen. utan elin jossan pontus freddan mfl.. dom som man alltid pratar med på rasterna. karin kommer jag ju inte skiljas från eftersom vi söker samma linje, det är bra. första gången (om vi kommer in) vi går i samma klass! pendla tror jag inte kommer bli något problem faktiskt. jag gillar att åka buss.

nej nu ska jag sluta tråka ut er, pusspuss


det är så logiskt alla fattar utom du

nu har hanna åkt hem , och johanna också, hon kom hit och vi gjorde klart två låtar av våran idrottsuppvärming.
på onsdag börjar skolan igen och jag får ont i magen av tanken. nått mer som jag får ont i magen av är mitt rum. kläder överallt och det är kaos. ska göra nått åt det nu. bye

well, you done done me and you bet I felt it

idag kommer hanna. och nu ska jag till gimo och kika när brudarna spelar fotbollscup med lina, alltid trevligt att umgås med den tjejen. fast vi har vart dåliga på det nu ;> nu ska jag fixa lite sen kila till bussen, puss

my baby

sitter här med karin , vi har precis kollat på fjorton suger (okej det var en timme sen) , och nu sitter vi här och väntar på våra bröder så karin slipper gå själv hem. erbjöd henne sovplats men hon ville inte väcka sin father så vi väntar på peter istället :) karin har försökt slå rekord på snake på sin mobil och jag har suttit här och pratar med en tuffing på msn. eller nu försöker hon guida runt peter i hennes hus så att peter ska hitta hennes locktång, massa tillbehör till den, skåpnycklar och idrottspapper. hahah alltså stackarn. han förstår typ ingenting.
vi kom precis på att vi har hockeyturnering den 11e med skolan. jag har precis börjat fundera på att ta livet av mig. jag måste slipa mina skriller. alltså, vi har anmält oss till att skämma ut oss. kul. men vad gör man inte för betyget


.

varför vill man alltid ha, det man inte kan få?

all of these voises i hear in my mind breaks my heart

tjenare, har haft ett par sköna dagar med elin & josefine nu. ´vi har kollat one three hill, varit på fyrishov (som suger) med sofia rebecca och clara. och sen nu ikväll tog jag och elin en tripp till alunda. myspys. PUSS

bilder från allt de här finns på;
http://eelineelin.bilddagboken.se

i love it

idag var jag i stockholm med min familj, det är en liten gullig tradition vi har , att vi alltid åker in till stockholm på jullovet och shoppar! idag fiskade jag hem två par jeans, en adidas "jacka" svart&guld som jag har letat efter i evigheter, en kjol & strumpbyxor. allt på rea förutom strumpisarna! det gillar vi.
nu sitter jag här och väntar på att elin ska komma hem från sin träning så jag kan åka dit och latcha. jag och josefine ska sova där, och imorrn ska vi in till stan. och jag ska inte handla något, inte för att jag betalade så mycket idag, men endå! ska försöka att hålla mig. kanske köper nått litet för att dämpa hahh.
nu ska jag ringa bruden. PUSSSSS

jag ska le mig igenom 2008

image110

summering av 2007

okej, nu ska jag då försöka sammanfatta mitt år. tvingar absolut ingen att läsa men gör som ni vill

Nyår firades hemma hos hanna med våra familjer, och den kvällen ägnades nog mest åt att dansa dansmatta om jag kommer ihåg rätt, kanske ingen höjdarkväll men det dög.
Vid den här tiden umgicks jag väldigt mycket med matilda, olivia, felicia och pallis. Sen var det ju knut och det var så jävla roligt! vi var poliser och jag riktigt njöt och var bara glad. Började också umgås mer med karin vilket var väldigt posetivt.
I februari åkte jag till teneriffa med min familj, farbrors familj och farmor och farfar , det var en bra resa.
Månaderna flöt på och sen hände det, den 20 april var vi tvugna att avliva min kanin som jag hade haft i sex år. jag bröt ihop och var verkligen (nästan löjligt) jätteledsen. det var något av det jobbigaste jag gjort.
I april fick jag då mitt jobb, det behövdes verkligen då!
Vid den här tiden tog konfan upp jättemycket tid och vi hade ett riktigt järn gäng. i maj bärde det av på läger till grövelsjön för att vandra. åh den veckan kommer jag alltid minnas som en av de roligaste i mitt liv. det var så himla kul att bara slippa tänka på allt hemma och bara vara med sånna man tycker om.
Den 26e maj konfimerades vi och jag sjöng solo inför 300 pers. opirrigt.
I juni hände det något som förändrade. jag träffade dig. vi kunde ha gjort sommarn till den bästa men jag förstörde och jag ångrar mig. nu har det blivit som det blivit och vi är bara vänner..
sommaren gick åt att bada, sola och umgås med sommargäster. vilka sommardagar & nätter alltså.
drog till skåne med scouterna en vecka och det var askul , och jag fick umgås med freddy!
sen åkte karin till malta på språkresa och jag vart lämnad at home. men när hon kom hem så var jag där på arlanda för att hämta henne. och fyfan så vi grinade. jag var så lycklig att du var hemma då!
Sen så åkte min familj och hannas familj till italien. det var en av de bästa resorna jag gjort!
Sen började jag nian. jobbiga nian. Min bror flyttade och jag blev ensam hemma och fick det väldigt lugnt och jag fick bestämma mycket hemma, det var både kul och jobbigt att han flyttade.
i oktober mådde jag inte så bra. saknade dig och var bara trött på mig själv och hela mitt liv, men jag ordnade upp mig , som alltid. och fortsatte. man kan inte vara stark utan att kunna vara svag förstår ni.
den 12 november var jag karin jenny och malin på lars winnerbäck. lätt det bästa jag gjort på länge. han ägde och jag var riktigt lycklig , kände att nu är det ingen fara med mig längre, jag är starkare nu.
sen fyllde jag femton första december.och med december och allt va det innebär flöt den månaden också på. julafton var en av de bästa dagarna.
igår var det nyårsafton och det var ingen höjdare. jag var med hanna och våra familjer och vi fick inte gå nånstans?
åh men vi försökte ha kul och jaja. let's this year be better

Alltså har mitt år varit bra men kunde vart bättre. men nu ska jag inte tänka på alla saker som får mig att må dåligt, utan alla saker som får mig att vara glad. mina vänner är de bästa och jag ska få dig tillslut. så är det