cuando

min första höstlovsvecka är typ över. men nu är det bara den bästa veckan kvar , alltså den veckan då alla mina älsklingar också är lediga :D myysin.

nu sitter jag och taggar för springning/ hockeyträning, gaalet skoj. sen ska vi hem till robin och äta där och fira att han fyller 18, allihopa =) var skit längesen så de ska bli mysigt :)

imorgon blir de jobb i butiken! pusss

12 månader. 365 dagar. 8760 timmar.

idag har jag och mattias varit tillsammans i ett år. ETT ÅR. förstår ni hur länge det är? det känns som om det var igår vi blev tillsammans. jag älskar dig bara mer och mer min älskade pojkvän <3




underbart.

nu ska jag gå över halva stan, för att få somna bredvid min pojke. fast jag skulle lika gärna kunna gå runt hela jorden för att få sova bredvid honom, världens finaste människa.

hoffmaestro

har blivit helt såld på hoffmaestro.. haha vad hände där? typ enda jag lyssnar på om dagarna nu iallafall..

idag har jag hängt i det gula huset mittemot mitt och det var mysigt och behövligt, älskade vän <3

och nu ska jag alldeles strax bli upphämtad av ellenbellen och sen ska vi ta oss ner till ishallen för friåkning och sen ta en springtur (=självmord). men jag ska göra det bara för mitt samvetes skull. bara hålla tummarna för att de går bättre än igår , fy FAN säger jag bara.. jävla skit träning. men tjejer, idag har jag faktiskt ätit ordentligt (mer än ett äpple på hela dan alltså) så ni kan va lugna, jag ska inte få nått utbrott, tror jag ;) PUSS

round it goes.

nu ska jag bege mig ner för att ha söndagsfest i ishallen. så är de baraaa och de är grymt enligt mig :D

02.55 och jag skyller på fullmånen

är trött, men ändå pigg. är glad men ändå ledsen på något konstigt vänster. vill skriva ur mig så mycket här men det går bara inte. absolut inte. vissa saker är så orättvisa, usch usch usch. jag tänker så mycket hela tiden, sa man inte göra det? jag vet inte om det är en fördel att jag gör det eller om jag bara mår sämre.. fan. jag borde inte ens skrivit något överhuvudtaget för det blir bara så krångligt så nu ska jag sova.


vi ska klara det här tillsammans.


slut som artist

är helt jävla slut efter att ha åkt friåkning i två och en halv timme , men kul vare :D och för första gången sen jag börja träna igen gick de riktigt bra för mig :D känns skiiit bra!! så nu är jag ap taggad för träning imorrn! :)
nu ska jag tvinga mig själv till duschen, göra mig fräsch, sen ska jag kolla på biggest loser sverige och fika lite. kul att de är fullmåne + att mattias är ute i gävle.. kommer ju kunna sova mycke inatt elleee?! aja puss.



i'm not a robot

dagen har varit kanon! fick veta lite prov och resultatet gjorde mig glad, och sen var jag på stan med bästa sandra och de va myspys. sen har jag fixat lite hemma och nu tänker jag packa lite kläder att ha på mig imorrn sen ska jag hem till hornugglan för mys med kerrin och sen återigen till börstilsgatan för massa kramar. GILLAS.






jag och karin ska dansa till den här idag!! fan va festligt

If perfect is what you're searching for, then just stay the same

har haft en dag som vart sådär. på kvällningen har jag pluggat lite halvdåligt och nu har jag precis packat väskan så allt tyder på att jag ska lägga mig i min as sköna säng och läsa igenom religionen (läs sova). imorgon blir en fullspäckad dag från 06.45 till 21.00 och efter det är det mys med världens finaste pojkvän som står på schemat.



sen dagis mitt hjärta.. du och jag!

only girl in the world

religion är verkligen inte det ämne jag är sugen på att plugga. varför ska jag veta sånna ointressanta grejer? känns så ovärt att de inte är sant alltså. det blir ju liksom inte lättare bara för att man har tusen roligare grejer att göra..
nej men nu ska jag inte va för negativ! får helt enkelt längta tills imorgon då jag ska träna skiten ur mig, först blir de gym på morgonen och sen gymnastik+hockey!! FY FAN va skönt det ska bli att börja träna igeeeen :D

kan min mage bara dö elller.

sitter i skolan. är trött. har sjukligt ont i magen. är inte sugen på mat. är verkligen inte sugen på att ha IR och sen matte. är inte sugen på att sluta klockan fyra. HEJDÅ

i'm lost without you

sitter och skriver min bokuppgift som ska vara inlämnad imorgon.. det är iofs inte så svårt men jag är så trött och har ont i mina revben. känner mig som 50000 år gammal som bara vilar och vilar.. så sjutk less. började gråta idag för världens små grej, haha hej barnunge. men jaja ska inte klaga. har vart i skolan idag och tro det eller ej så var det kul! slippa ligga hemma!!

imorgon ska jag fika med min saknade syster! hihi åh det ska bli så mysigt <3



nej nu ska jag skriva klart detta sen ska jag längta lite efter onsdag för då får jag somna bredvid min älskling igen, det har vart dåligt med det på sista tiden.. och nu har jag lite gosabstinens hihi <3

helens små underverk

jag sitter och tittar på en aaas bra film, helens små underverk heter den och jag har grinat som tusan.. suttit här hemma och vart ledsen i min ensamhet..

mamma och pappa har dragit iväg på nån cowboyfest och nu inväntar jag min pojkvän och linis för vi ska mysa och äta mat ! gosunar.

nu ska jag kanske byta om , om jag känner för det... haha mjukisar är ju skiten ;)

take me back

sitter och kollar på filmen när vi dansar och jag vill bara åka tillbaks nu! hur kul hade vi inte och hur skönt va de inte att va borta från sverige ett tag? åååh.. vill till hollywood och queens garden och dansa HELA nätterna :)



bjussar på en fiiin låt medans jag längtar vidare..


love is in the air

ikväll har jag klickat hem lite nya kläder för att pigga upp mig själv litegrann! lyckades litegrann :) sen har finaste ellen vart här och pratat lite strunt och det var as skönt att få lite livstecken från civilisationen ;D haha!

imorgon blir det fredagsmys med mitt hjärta hoppas jag, mer orkas det nog inte med..

och i helgen ska jag göra så mycket som.. tammdaraaaam.. VILA. fett kul ju :D älskar att vila!!!!!


nu ska jag nog ta en macka.. och vila lite till.. mums!!





mattias

inga ord kan förklara det du och jag har, jag älskar dig så fruktansvärt mycket!


mumma

har piggat upp mig själv med att baka vaniljbullar. dom vart huuur goda som helst! så nu sitter jag och trycker i mig en medans jag tittar på äntligen hemma =)
imorgon ska jag sova länge (hoppas jag) sen pluggggaaa till provet på torsdag, alltså har jag bestämt att imorgon blir min sista hemma dag! hur bra?



PUSS

blääää

förlåt men nu måste jag bara få klaga lite!!!
jag har vart sjuk sen vi kom hem från turkiet, blev frisk (trodde jag) , började träna igen och sen så blir jag sjuk IGEN. alltså vd gör jag för feeeeeeeeeel? så jävla irriterande.
och nu hostar jag, har så jävla ont i revbenen, lungorna och när jag andas.. men på sjukhuset sa dom att jag va frisk och det bara var att vila! jag ville bara att hon skulle ge mig någon mirakel medicin men icke sa nicke.
så nu ligger jag hemma igen och dör.. så less på att VILA. jag kommer hata att vila efter det här!


nu ska jag ta en ipren, hostmedicin och sen lägga mig på spikmattan så att jag kan somna.
jag vill kunna mysa massor med min älskling och mina vänner! men SKOJ att jag kan det.. :(



förresten måste jag säga att jag hatar känslan av besvikelse! tack hej