och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.

fråga inte hur jag mår, för det finns fan inget svar. gud kanske vet, men inte jag och ingen alls. önskar allt vore enkelt.  nu ska jag ta några alvedon så jag kan somna. oroa er inte, om ni gör det. jag klarar mig alltid! och varför jag ens skriver det här inlägget är ju en gåta i sig. klura på den ni!

.

det är så det går med tid och vackra ömma sår

daananaaaaaaaa

är så trött på mig själv just nu. gårdagen var kanon ingen snack om saken, vädret var ju perfekt! kvällen blev mindre lyckad men jag dampade sönder och ja äsch. jag gick hem iallafall och fick sara som sällskap för natten, och jag behövde verkligen det. tack vännen. aja nu skiter jag i allt det här och ska sova nu. skulle behöva nån bredvid mig inatt med för PALLA säger jag bara.

hatar reklamen på spotify!!!!

idag skulle jag gå upp tidigt. men fan va skön sängen var, så jag gick inte upp förens klockan tio! och nu sitter jag här och skriver klart min engelska grej som ska in idag.  efter det ska jag nog äta frukost, fast jag är inte alls hungrig fast jag inte ätit sen typ halv sex igår kväll. illa. men äta bör man ju.  vill ut i solen. imorgon tar albin studenten, fan vad tiden går fort. hajdo!

engelska, framtidsplaner och jag går inte ihop.

jag ska skriva vart jag tror jag är nånstans om 10, 20 och 30 år på engelska. jag har ju ingen aning. hatar att hitta på. vet ni hur svårt det här är?

tror en bomb slog mig igår. gillar tanken och drömmarna. det blir som det blir.

wisemen - james blunt

okej då, jag gillar't

twenty days - augustana

min hjärna vill inte samarbeta med mig längre efter att ha gjort alla delar i spanska nationella idag. men nu är de över iallafall och resultatet kan jag inte göra något åt förutom att verkligen hoppas att de är godkänt iallafall. sen nu på kvällningen var vi hos kusinerna och åt, oddie fyllde 15 så det firades litegranna. borde verkligen plugga men hjärnan skriker typ nej så jag slösurfar istället. lite skönare då! aja imorgon har jag två lektioner sen på fredag är jag ledig ledig ledig. ska bli rackarns skönt vill jag lova. då ska jag och mammsen förbereda lite inför studenten och sen ska jag nog busa lite med björn. nu ska jag sluta snacka skit och kanske städa lite i mitt rum. eller kanske inte. hejdå i vilket fall



jag gillar tanken men gillar jag verkligheten?

tisdag!

har haft en skön morgon idag igen, fast idag ska jag faktiskt till skolan och skriva ett samhällsprov och sen ha en mattelektion. kommer säkert gå kalas hoppas vi. efter skolan ska jag leta lite student presenter med karin och david. men nu ska jag kila till 10.50 bussen. pusspuss!

så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

melissa horn - vår sista dans

alla borde va som mig

pluggandet gick helt okej, fick sällskap av lite teknikgrabbar så vi busade lite i solen med fotboll och kubb. mys. sen ärade jag tandläkaren med ett besök och karin joinade och sen fikade vi alla på adas i mysvädret. galet skönt. nu på kvällen har jag försökt pluggat men det har inte gått någe vidare. men aja palla. har de två sista proven den här veckan , samhäll imorgon och spanska nationella på onsdag. får väl hoppas på att de går bra. har ingen motivation alls kvar. enda jag tänker på är sommarlovet som är snartsnartsnart. jaja en sak i taget. det nästa som står på mitt schema idag är promenad med karin 21.00. coola vi är som planerar in tider hah. men nu ska jag plugga lite.. eller spela bouncing balls.. vilket ska jag välja?! svårt. pussssss



så förlåt mig om jag sticker iväg en sväng
man vet aldrig med mig, jag är ju helt jävla bäng

alla borde va som mig
det vore bra om alla va som ja
alla borde va, vore bra om alla sa
om alla trodde, tyckte, tänkte som ja

head under water, now i can't breath

tog en sovmorgon idag, riktigt skönt, men nu har jag iallafall gjort klart novellanalysen och ska börja med EU pluggandet. och det ska ske i en solstol utomhus, för det är så galet bra väder och jag klarar inte av att sitta inne då.så nu väntar solen och en massa pluggande, sen tandläkarn. så sköt om er mina vänner. puss!


vi fixar det tillsammans vännen. om du vill ha min hjälp

the guy that says goodbye to you is out of his mind

hade en as rolig kväll igår. tack vänner. kvällen känns lite oplanerad men den ska innehålla björn,elin karin och lite fotboll i hope. puss

solen värmer mig jämt ändå

ikväll ska jag ha så jävla roligt. det är det enda som är bestämt än så länge!

to the moon&back

nu har jag ledigt torsdag fredag lördag söndag måndag. skönt skönt skönt. och jag ska plugga som ett as, måste få sjukligt bra på samhällsprovet. och måste få bra på spanska nationella. pressad? neeej verkligen inte.
aja, igår hängde jag först med davve i stan och han handlade och jag tittade på, sen åkte vi till nya gränby, och där träffa vi sebbe och sen drog vi och kolla fotboll. ekeby vann tjoho. sen drog jag och davve vidare till östhammar, där åkte vi till karin och jag somnade typ direkt, sen åkte jag hem hah. sociala tjejen. men jag var så jävla slut. jaja idag ska jag hänga med rekan sen ska jag och ellen till mormor och hjälpa na med nått, sen ska jag på nått "mary key party" med jobbar kompisarna, nicenice. sen får vi se vart benen bär mig. puss!

for the windows in paradise - sufjan stevens

ibland får man bara känslan av att man måste skriva av sig någonstans, och bloggen är alltid det första jag tänker på. det känns på ett sätt som om den enda jag skriver för är mig själv, för att få ur mig saker som jag känner,tänker och funderar över, och på ett annat sätt känns det som om jag skriver till dom som läser. men jag tror inte så många gör det. eller jag hoppas inte. för på något sätt är det som det jag skriver är små hemligheter ibland, men det är inte det. för det jag skriver har jag redan pratat om, nästan tjatat ut, och ändå känns det som det finns så många ord kvar att säga men ändå inga alls. det är en konstig känsla. att vilja säga så mycket saker som man tjatat ut men ändå känns nya att säga ändå. och ibland när det känns som att ingen orkar lyssna längre så skriver jag det här. kanske är det samma saker som skrivs hela tiden, om hur du förstört mig (för det har du faktiskt gjort), eller hur jobbigt det är att det är så många saker som påminner mig om dig. eller att jag älskar att somna på örngottet med elefanter som jag fick av dig men fortfarande så otroligt jobbigt. det är ett sätt för mig att komma över dig, bearbeta allt det onda, allt som gör ont i mig. men det känns som om jag har fastnat. vet inte hur länge jag mått såhär. jag kan inte påstå att jag mår såhär dålig/konstigt jämt. men det är mest då jag är ensam. det märks ingenting då jag har folk runtomkring mig. jag vill inte att det ska märkas. men dom vet att jag inte mår hundra procent. och det är skönt. att dom vet. jag slipper komma med ursäkter. det är okej. men jag börjar tröttna på det här nu.

det var fem månader och en dag sen jag senast hörde din röst.
det var fem månader och nio dagar sen vi gjorde slut
det var fem månader och fjorton dagar sen senaste gången jag somnade bredvid dig
det var fem månader och femton dagar sen jag träffade dig
det var fem månader och femton dagar sen jag kysste dig
det var åtta månader och fjorton dagar sen vi blev tillsammans
det var nio månader och fyra dagar sen vi kysstes första gången.



det här är inte okej. inte okej någonstans.


.

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig,
och det kommer alltid vara någon efter dig.
Och oavsett vad han säger
så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak
till henne som låg på samma plats som du gör nu.
Inse det, och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är,
kommer det alltid vara någon som är bättre
och någon som är sämre än vad du är!
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du
 är den enda, för tillfället så ljuger han inte,
men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid att säga det du vill höra
sant eller inte sant så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel,
spela med om du vill, men satsa aldrig allt!
För det kommer han aldrig att göra

stämmer så jävla mycket. läskigt.


our house

igår blev det 2 och en halvtimmes promenixande/ joggande med ellanbellanbull. blev en vattenpaus hos adde (bästa smeknamnet enligt mig). skit mysigt och det enda som fattades var lille kerrish som svettades med massa rugbykillar. men hon trivdes säkert där me ;) haha. och nu sitter jag här och pluggar, har sjukt mycket grejer tills nästa vecka, 2 inlämingar, EU-prov och nationella i spanska, jippieeekayey. aja. förresten så fick jag lite tvångstankar om listan här under och kände mig tvungen att göra den så , ni behöver inte läsa! puss




Har du kysst någon
Naken: ja
Med bara underkläder: ja
I en säng: ja
I vatten: ja
I regn: ja
Ute: ja
Uppochner: ja
Sittande: ja
Stående: ja
Där många sett på: ja
Någon du ej varit tillsammans med: ja
I smyg: ja
I skolan: nej
Har du nekat en kyss: ja
Blivit nekad: ja
När folk sett på: ja
Frågat om en kyss: ja

Svarar du inte på dessa frågor kommer ingen vilja kyssa dig i 5 år

one way or antoher

har sovit så stört dåligt, vaknade 03.33 och blev livrädd. vet inte varför jag blev det men det var någonting med klockslaget som gjorde mig livrädd, och sen mådde jag illa. 05.30 ringde alarmet och då ville min mage verkligen döda mig, jag hade så jävla ont, så mamma tyckte jag skulle stanna hemma. och då jag väl får sova kunde jag inte somna om, så jag gick upp runt tjugo i sju kanske, och satt mig här, skulle pluggat men nej jag har spelat bouncing balls på facebook, helt beroende framkallande haha. jaja nu har magen lugnat sig lite så nu ska jag en sväng till frösan och hälsa på som jag lovat ulla. så puss !

there's nothing else i can say

jag vill ha sommar igen, sola och bada i sandika norra, grilla, spela kubb, mysa på klipporna,få pussar, se solnedgången, vässarö, få tusen fräknar,  segla, bli brun, resa, uppleva saker, skratta, vackra sommarnätter,  leva.  åh låt mig somna i en segelbåt inatt, man sover nog aldrig så bra som man gör då.




och du ger mig fortfarande så jävla ont i magen!!!!

livsglädje


stay with me hun

jag hade matteprov idag som gick åt pipsvängen. imorgon ska nationella gå åt andra hållet, bra alltså. annars kan jag ju säga att mitt första vg i mattebetyg är borta med vinden. jaja. norrskedikas centrum brann ner inatt också, jävligt tråkigt och lite ofattbart också faktiskt. det har ju alltid vart där. jaja slutpratat om ditten och datten nu blir det scones, the och one tree hill med jonte och brorsan sen sängen. puss& gulligull.

big in japan

åh vilken helg jag haft. fredagen inleddes med förferre hos karin med asbra folk som man inte har hängt med på länge, fortsatte sedan mot gimo där ladan väntade, och det var så.jävla.roligt, över förväntan, vi skakade vad våra mammor gav oss och sen hamnade vi på efterfest i nån lägenhet. runt tre tiden åkte vi hem och sen somnade jag mellan mina två bästa vänner. full pott. lördagen vaknade vi och låg kvar och kolla tv, när telefonen ringer, och vem är det inte om inte kenta mannen? som vi hade lovat vara funktionärer kvällen innan då vi träffade han vid busstationen då vi var på väg mot gimo (fail fail FAIL). så då fick vi bråttom ner till vallen sen stod vi mest och kika på folk som kämpade och sprang. på kvällen blev det grillning hos karin och kvällen var helt enkelt grymt bra. kom hem vid kvart över ett för jag skulle upp och jobba idag. gick kalas bra och sommarjobbet är kirrat. så otroligt skönt. sen kom racer ellan och hämtade mig så drog jag hon och alvar till gimo och kolla fotboll, blev torsk för östhammar men sånt är livet.  aja nu sitter jag här och är lite söndags deppig, haha vet inte varför men man kan ju inte alltid va på topp. kanske beror på sömnbrist. puss&godnatt



Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Han kommer aldrig hit igen

touch you right now

sitter och taggad med basic element - touch you right now. mina dansnerver bara kryper i kroppen haha. jaja jag är glad även om jävla machmoudhoe eller vemfan de nu var förstörde ganska rejält för mig ikväll. men jag ä inte bitter. nu jävlar ska jag duscha så länge.  pussas? bye

hey hoe lets go

nej nu är spanskan avklarad, en långpromenad med karin promenerad och nu ropar sängen på mig. fast först ska jag pröva min klänning jag ska ha imorrn. den är så.jävla.snygg. goodie nightie pussss!


jag och min fina vän sandra idag i skolan!

..

jag vill veta,
hur nära man får gå.
och jag vill känna
hur fort ditt hjärta kan slå.
kan du lära mig takten i dina andetag?
kan du få mig att dansa till dina hjärteslag?




dags för spanskaplugg. längtar tills imorgon.

heart of glass

vaknade upp bredvid sandrahoe imorse, hade en as mysig kväll i knivsta igår, först åt vi ungefär världens godaste mat , sen fick jag en riktigt rundvandring och sandra visade minnesvärda ställen som "här hade jag min första riktiga fylla" och "det var här vi tjuvrökte i sjuan" ställena. hahah. hon är för bra. sen slocknade vi efter ett avsnitt sex&the city. idag började vi skoldagen med skivstångspass på stallet. fy fasen vad jobbigt det var. helt ärligt tror jag att jag inte kommer kunna resa mig ur sängen imorgon. men sånt är livet för en viking. skoldagen flöt på och jag fick sluta två för vi delade in oss i grupper på esteten.  så hemma var jag halv fyra. så jävla skönt. sen har jag bara softat och nyss kom min mamma in och tvinga mig att köpa glass av glassbilen och snäll som jag är sprang jag ut på gatan. så nu har jag precis käkat sundborn punsch (som är världens godaste glass) och ska börja med min biologi redovisning om jävla surikater. vad tänkte jag med då jag valde surikater? herregud säger jag bara. plus att jag nyss blev lite happygürl för pappa kom precis in med 60 spänn åt mig, ba caaatching! jaja pussssss

.

ge mig kramar, pussar och någon som ligger lite för nära innan jag somnar så lovar jag att vara lycklig.

jag har tappat bort mig själv

tillbaks till skolan igen efter en lång helg. och vad tycker vi om det? åt helvete är min åsikt iallafall. är så förbannat skol trött att det inte är sant. och nu börjar alla nationella prov och det känns som att jag kommer faila på vartenda en av dom. fy fan vad trött jag är på allt. enda som får mig att gå upp på mornarna är tanken på att det snart är helg igen. annars är de inte mycket annat som drar upp mig kan jag lova. nu ska jag kolla på andra avenyn sen är det sova som gäller.




* Överdriven rädsla och oro
* Kroniskt beredskapsläge
 * Huvudvärk
* Sömnsvårigheter
* Irritabilitet
* Koncentrationssvårigheter
* Vanmaktskänsla

fem av sju stämmer in. INTE HELT OKEJ

min kropp dödar mig

tror att min kropp och jag inte har samma uppfattning om helgen, jag har tyckt den vart jäävligt lyckad men min kropp säger ifrån nu, har så jävla ont överallt och mår illa. kalas kalas så nu ska jag sova framför andra avenyn. puss



det är inte okej!
prata med mig

det var evighets sekunder

sorry för dålig uppdatering. har haft så himla sköna dagar! valborg var great och vädret helt underbart. precis likadant var gårdagen och idag med. jag och mamma har legat och stekt hela dan idag och jag har faktiskt blivit lite brun. helt otroligt. jaja. ikväll bjuds det på häng i alunda med bästa elin. have a good night. du är söt. puss!


låten som spelades på valborg oräkneliga gånger: