the last song

har precis grinat floder till filmen the last song. så sjukt sorglig. nu ska jag somna nära nära nära min älskling och bara vara världens lyckligaste tjej! godnatt

;)

nu har mitt gröna armband gjort sitt på min handled så jag klippte av det idag! pusshej

iiiinge kul?!




brudar vad tänker ni på när ni hör låten? jag tänker på ett smockat queens garden, och världens drag!! haha HUR KUL?!

i don't know why

idag har jag varit en sväng till stan med björn. han handlade och jag hjälpte till och sen så åt vi på max. var väldigt mysigt och det värsta är att det var sista gången jag träffade honom på typ 10 månader!! 10 MÅNADER. helt sämst. men jag vet att han kommer få det kanon där borta i usa :) lite avis är man ju men jag skulle aldrig klara av att vara borta så länge hemifrån!


då jag kom hem så åt jag sen tog jag mamma och pappa en sväng till farmor och farfar och fikade och mös, var länge sen jag träffade dom så var tvungen att visa mig lite hihi :)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig mot börstilsgatan för lite mys med min arbetande pojke :) gillas!

cooler than me

världen är så jävla liten! hur stor chans är det att man åker till turkiet, festar med några grabbar och sen visar det sig att en av dom är min syssling?! haha dööör


ska precis hoppa in i duschen och sen slå på ett avsnitt ensam mamma söker och vänta tills min älskling kommer hit, då ska jag pussa på han massor, har ju liksom en veckas pussar att ta igen!!

bapapapa americano

är nu hemkommen från en av de roligaste veckorna i mitt liv. jag och mina brudar har skrattat, solat,  spårat, dansat, ramlat, busat, svettats, sjungit,  shottat, träffat folk, badat nattbad i poolen och massa mera as roliga saker. kommer minnas den här resan tills jag dör. tack älsklingar, ni är bäääääääst, visst?


mådde som en klubbad säl hela dagen i turkiet igår och på planet hem, så jag kan ju lova att det var helt underbart att mötas av världens finaste kille och en varm famn på arlanda, mums

te amo

om 5 timmar blir jag upphämtad och då drar vi till arlanda.
det kommer utan tvekan bli en mycket bra vecka.


och kan ju erkänna att avsked kan vara det jobbigaste som finns. tårar har fällts och det kommer nog några fler. men är det inte så kärlek ska vara?! <3 min älskade kille.



vi ses den 17e!!!!

24 timmar

snart snart snart åker vi till turkiet. kommer bli hur braaa som helst. är skit nervös nu däremot men aja! vi är ju fyra iallafall.


har precis typ packat klar så nu ska jag pussa och krama MASSOR på min älskling. <3

nobody knows

har blivit väckt av katterna idag igen. dom bits och åh är skit jobbiga. men jag kan liksom inte va taskig för dom är så söta.  nu bråkar dom med varann så de känns bättre. haha..


idag ska jag jobba om vädret tillåter annars ska jag och mammsen ut på äventyr.

ikväll ska jag mysa med mina favoriter :) puss

cooler then me

måndag. regnet öser ner utanför fönstret här på kristoffersgatan. jag och kissarna har bara busat och gosat hela förmiddagen. om en vecka har jag och mina brudar precis landat i turkiet och har en fantastisk vecka framför oss. GUD vad jag längtar.. helt jävla sick. är sjukt nervös också. åh åh åh åhåhå förväntasfull. <3



nu ska jag baka åt min man tills han kommer hem från jobbet.. åh jag är en underbar flickvän.